Днес Меркурий преминава в знака на Телеца и ще остане там

...
Днес Меркурий преминава в знака на Телеца и ще остане там
Коментари Харесай

С рогата напред от днес до 10 юни: Меркурий навлиза в Телец, ето какво да очаква всяка зодия

Днес Меркурий минава в знака на Телеца и ще остане там до 10-ти юни. Хубавата вест е, че до 21-ви април Меркурий ще бъде в естествен ход и интервалът ще бъде относително елементарен, благорпиятен и една концепция по-спокоен, въпреки Телецът да не е идеалният сътрудник за тази планета.

От 21-ви април чакаме смяна в ситуацията, тъй като от този ден Меркурий става назадничав, а всички знаем, че това носи своите рискове.

Според експертите е добре да използваме интервалът до 21-ви април за приятни занимания и положителни мисли, с цел да се настроим колкото се може по-добре за идния назадничав Меркурий. Вършете нещо, което ви доставя наслаждение, и доколкото се може, избягвайте неприятните за вас неща.

Хубавото е, че когато планетата на връзката е в знака на Телеца, здравият разсъдък взема връх и ние обмисляме думите си, преди да ги изречем.

За разлика от Меркурий в Овен, Меркурий в   Телец не внася драматизъм и обсег в диалозите си - всичко, което желаете, е да кажете това, което имате да казвате: чисто и просто. Всички ще бъдем по-малко склонни да навлизаме в низходящи спирали от мисли и също по този начин ще сме по-малко разсеяни.

Меркурий в Телец на пръв взор не е най-вълнуващият пренос, защото основният му приоритет е да ви помогне да мислите по-практично, да се концентрирайте и да бъдете по-продуктивни. Можете да свършите доста работа, тъй че в този момент е идеалният миг да отметнете всичко от листата си със задания и да реорганизирате живота си.

Сега, когато Меркурий е в земния Телец, можете да се отдръпнете от всички неща, които сте почнали, само че от които към този момент не се интересувате, и да извършите нещо свястно с ярките си и забавни хрумвания. Това може да бъде изключително рентабилен пренос, защото земните знаци като Телец са склонни да разчитат доста на бизнеса.

Телецът е един от най-продуктивните знаци , тъй че без значение дали се пробвате да завършите презентация за работа, да извършите план за учебно заведение или просто да постигнете прогрес в заниманието си, това астрологично време е повече от идеално да завършите нещата и по-важното – да ги извършите добре.

Ето и какво да чака всяка зодия от Меркурий в Телец:
 Какво да чака всяка зодия от Меркурий в Телец  Какво да чака всяка зодия от Меркурий в Телец  Какво да чака всяка зодия от Меркурий в Телец  Какво да чака всяка зодия от Меркурий в Телец
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР